Συνταγή για τη σκορδαλιά που θα συνοδεύσει τον μπακαλιάρο σας

Υλικά για την συνταγή:

7 σκελίδες σκόρδο

1/2 κιλό πατάτες

1 φλιτζάνι στημένο λεμόνι

1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο

1κουταλιά μουστάρδα

1/2 φλιτζάνι ζωμό από το μπακαλιάρο σας

αλάτι

Οδηγίες:

Βράζετε τις πατάτες σε αλατόνερο μέχρι να μαλακώσουν αρκετά

Λιώνετε το σκόρδο και το ρίχνετε στις πατάτες, τα αλέθετε μαζί.

Ρίχνετε το λεμόνι και το ελαιόλαδο και ανακατεύετε

Ρίχνετε και όσο ζωμό θέλετε αναλόγως πόσο παχύρευστη θέλετε να γίνει η αλοιφή

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*