Σουέντ Ρούχα και Παπούτσια: Πως να τα φροντίσετε

Όποιος έχει σουέντ παπούτσια ξέρει πόσο προσεκτικός πρέπει να είναι με το εύθραυστο υλικό. Βρέξτε το και το σουέντ μπορεί να τρυπήσει και να απομακρυνθεί από τη σόλα, και ο λεκές είναι επίσης πάντα ένα πρόβλημα. Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω για τέσσερις εύκολους, φθηνούς τρόπους για να προστατεύσετε και να φροντίσετε τα πολύτιμα σουέντ σας.

Από τη Νικολέτα Γιαννοπούλου

Το σουέντ είναι η πίσω όψη του δέρματος, που το καθιστά εύθραυστο και ευάλωτο στη βρωμιά, τη σκόνη και τους λεκέδες νερού – ο βαθύτερος φόβος ενός λάτρη των παπουτσιών!

Οι ίνες σουέντ είναι ευαίσθητες και έχουν υψηλή απορροφητική ικανότητα, όπως μια πορώδης επιφάνεια. Οι μικροσκοπικές ίνες του και το οργανικό υλικό αντιδρούν γρήγορα. Για παράδειγμα, ακόμη και μια σταγόνα νερό μπορεί να καταστρέψει τα σουέντ παπούτσια και να τα λερώσει για μια ζωή.

Ως εκ τούτου, το πρώτο βήμα για την προστασία των υποδημάτων από σουέντ είναι από τη στιγμή της αγοράς τους! Αυτό μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά ακόμη και με το πιο ακριβό ζευγάρι γόβες επώνυμων σχεδιαστών, είναι ζωτικής σημασίας να τις κάνετε αδιάβροχες προτού τις βάλετε στο κέντρο της πόλης.

Τα παρακάτω εύκολα βήματα είναι φθηνοί και γρήγοροι τρόποι για να φροντίσετε τα πολύτιμα κομμάτια σας και να τα προστατέψετε από μελλοντικά προβλήματα στα παπούτσια.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου: womanidol.com

Πηγή: Emvolos.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*