Τέλος ο Κρατερός Κατσούλης από τη ‘Φωλιά των Κούκου’

Σήμερα Τετάρτη λίγο πριν το τέλος της εκπομπής έκαναν την ανακοίνωση για το τέλος της συνεργασίας του Κρατερού με την εκπομπή. Αφού έπαιξε ένα αφιερωματικό βίντεο ο Κρατερός πήρε τον λόγο και είπε: «Ήθελα να ετοιμάσω κάτι, αλλά δε μπόρεσα. Θα το πω πολύ απλά. Σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα στην φωλιά των κούκου. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το πρωινό. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει πριν 7 χρόνια. Κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο που θα μπορούσε να γίνει.

Κλείνει με πολλή χαρά, με πολλή αγάπη, με πολλή τρυφερότητα, γιατί ήταν μία δική μου επιθυμία που σεβάστηκε το Star. Θα μου πείτε γιατί μας το λες έτσι ρε φίλε; Απάντηση, γιατί ήταν και επιθυμία του καναλιού και δική μου να ειπωθεί πρώτα από εμένα ο λόγος για το οποίο συμβαίνει όλο αυτό. Το δεύτερο, γιατί τώρα; Υπάρχει απάντηση και είναι ο κύριος λόγος. Υπάρχει μία ταινία, η Σμύρνη μου αγαπημένη, υπάρχει ένας πρωταγωνιστικός ρόλος και ανάγκες γυρισμάτων και θα ήταν σχεδόν αδύνατον να πραγματοποιήσω, αν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω».

Μετά από αυτήν την δήλωση πήρε το λόγο και η Κατερίνα Καραβάτου βουρκωμένη και μίλησε και αυτή για το τέλος της συνεργασίας τους μετά από εφτά χρόνια.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*